به گزارش خبرنگار مهر، در این شماره از ماهنامه «مدیریت ارتباطات»، قاعدههایی در بازاریابی آنلاین مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین در این شماره بخش سوم جُنگتاریخ روزنامهنگاری با پژوهش و قلم سیدفرید قاسمی به چاپ رسیده است. امیرعباس تقیپور هم در سرمقاله این شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات، از صفبستن کنار کیوسکها تا باطله شدن روزنامهها نوشته است.
رسانه، فرهنگ، گفتمان به قلم حسن بشیر، چرا در اینستاگرام مرفه بیدرد به نظر میرسیم؟ به قلم مینا عینیفر، رسانه رسمی نمیمیرد از مرجان لقایی، نگاهی به روند رو به رشد فعالیتهای روابطعمومی در سال ۲۰۱۷؛ الزام یا اختیار نوشته امیر کاکایی، ظهور استراتژی جدید در روابطعمومی از حسن صیری قیداری، سینما به مثابه هنرستان تجربه نوشته منوچهر دینپرست و به اشتراکگذاری آنلاین اطلاعات؛ رفتاری برنامهریزی شده برای تولید سرمایه اجتماعی با ترجمه امیرعلی خلج، از جمله مطالب این شماره ماهنامه «مدیریت ارتباطات» است.
شماره تازه این نشریه همچنین شامل گزارش کاملی از برگزاری پنجمین کنفرانس حرفهایگرایی در روابطعمومی است.
اما پرونده ویژه بازاریابی آنلاین ماهناه مدیریت ارتباطات که زیر نظر امیرعلی خلج تهیه شده، با مطالبی ذیل این عناوین منتشر شده است: قواعد نوین بیانیههای مطبوعاتی، وب باعث میشود مخاطبان مجذوبتان شوند: ویروسوار منتشر کن، موجی جهانگستر ایجاد کنید، بازاریابی و روابطعمومی در زمان واقعی و صوت و ویدئو، محرک اقدام.
شماره ۸۸ ماهنامه «مدیریت ارتباطات» ویژه شهریورماه ۱۳۹۶ با بهای ۷۰۰۰ تومان منتشر و روی دکههای روزنامهفروشی توزیع شده است.
نظر شما